Krijgt Fall Guys binnenkort een Sonic-level?

Fall Guys was al een erg populaire game en dat is sinds de game free-to-play is gegaan er alleen maar op vooruit gegaan.

Die populariteit heeft ook als gevolg dat de fans altijd op zoek zijn naar nieuwe, onaangekondigde elementen in de game.

Nu heeft een zekere Pancake op YouTube een gameplayvideo online gezet waarin een onaangekondigde level te zien is die gebaseerd is op Sonic. Het level heeft Bean Hill Zone, een mooie knipoog naar de het eerste level in de Sonic-games.

Naar verwachting wordt deze level in augustus aan Fall Guys toegevoegd, op hetzelfde moment dat de pakken van Sonic en Knuckles terugkeren naar de game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.