I Am Groot wordt schattigste Disney+ reeks ooit

I Am Groot Disney+

Tijdens San Diego Comic Con werd de eerste trailer vrijgegeven van de Disney+-reeks met Groot in de hoofdrol. Geheel volgens verwachting luidt de titel van de reeks I Am Groot.

Voor deze reeks leent Vin Diesel opnieuw zijn stem aan de meest schattige superheld uit het Marvel-universum. Vanaf 10 augustus krijgen we vijf zogenaamde shorts voorgeschoteld waarin we Groot volgen in de meest doldwaze avonturen. Plezier voor jong en oud verzekerd!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.