fbpx

Groene furie in eerste trailer She-Hulk: Attorney at Law

She-Hulk Attorney At Law

San Diego Comic-Con 2022 is afgelopen en we hebben een karrenvracht aan trailers over ons heen gekregen.

Een van de meest opvallende was voor mij die van She-Hulk: Attorney at Law. Hierin volgen we Jennifer Walters (Tatiana Maslany). Zij is een uitstekende advocaat die bovendien ook nog eens supersterk wordt wanneer ze veranderd in de She-Hulk.

Het coole is dat Mark Ruffalo zijn rol als The Hulk opnieuw opneemt voor deze reeks én dat Charlie Cox en Tim Roth opnieuw in de huid kruipen van respectievelijk Daredevil en Abomination.

She-Hulk: Attorney at Law is vanaf 17 augustus te zien op Disney+.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d