Nieuwste GTA Online-update, The Criminal Enterprises, komt 26 juli

Red Dead Online-spelers die mogen er stilaan een kruisje over maken… Gelukkig ligt het voor de GTA Online-spelers helemaal anders: zij kunnen wel rekenen en vooral blijven rekenen op contentupdates. En er is er weer eentje onderweg: The Criminal Enterprises.

De nieuwste gratis update van GTA Online, The Criminal Enterprises, zal gloednieuwe missies en upgrades naar Los Santos brengen, waaronder aanzienlijke uitbreidingen voor Criminal Careers, nieuwe uitgebreide Contact Missions met spelers die optreden als beëdigd agent voor de IAA, en nog veel meer vanaf 26 juli.

Bovendien biedt The Criminal Enterprises ook veelgevraagde ervaringsverbeteringen. Denk hier aan de mogelijkheid om Sell Missions te starten in privésessies en gemakkelijker toegang tot snacks en armor – samen met nieuwe manieren om meer te verdienen, waaronder hogere uitbetalingen voor Races, Adversary Modes en Heists.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)