fbpx

Mario Strikers: Battle League krijgt morgen nieuwe content dankzij gratis update

In zijn review van Mario Strikers: Battle League was onze auron_sagara allesbehalve onder de indruk van de voetbalgame met Nintendo’s icoon in de hoofdrol.

Het grootste kritiekpunt was dat er veel te weinig content aanwezig is om je lang te amuseren met de game. Daar lijkt Nintendo een antwoord op te hebben met nog drie gratis updates die er dit jaar zitten aan te komen.

De eerste daarvan verschijnt morgen en voegt onder andere twee nieuwe spelers toe. De eerste is Shy Guy. Hij is volgens Nintendo een echte all-round speler die veel belang hecht aan wat welke uitrusting hij draagt. Ook de populaire Daisy wordt toegevoegd. Zij barst van de techniek en is enorm balvast.

Daarnaast wordt er een nieuw stadion toegevoegd met de naam Desert Ruin. In dit stadion kan je spelen in Quick Match en kan je ook instellen als je eigen clubstadion. Tot slot wordt ook de Knight-gear toegevoegd wat door alle spelers gebruikt kan worden.

Auron_sagara gaf Mario Strikers een teleurstellende 4 in zijn review: “… Mario Strikers Battle League Football is echter een party-pooper van jewelste. Er is geen uitdaging, en zeker niet genoeg content aanwezig om deze game te blijven spelen.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: