Fortnite krijgt Anime Legends-pack, zonder legendarische anime personages

Dagelijks pik ik nog steeds mijn shot Fortnite mee, al was het maar om die drie daily’s te voltooien voor extra XP. Maar met de nieuw aangekondigde Anime Legends-pack slaat Epic de bal toch wel mis volgens mij.

Ontwikkelaar Epic Games heeft er namelijk voor gekozen om in het Anime Legends-pack geen bekende Anime personages te steken. Het gaat hier enkel om anime-versies van legendarische Fornite-personages zoals Midas.

En dat is toch wel jammer. Want er gaan al langer geruchten rond dat Fortnite zou gaan samenwerken met Dragon Ball Z én omdat dat er ondertussen ook al heel wat skins van onder andere Naruto beschikbaar zijn.

Dit is wat je wél in het Anime Legends-pack terug vindt en daar zitten blijkbaar géén V-Bucks bij:

  • Golden Gear Midas Outfit (Includes helmet alt Style.)
  • Golden Crash Back Bling
  • 24 Karat Katana Pickaxe (includes Golden Touch ability)
  • Ricochet Rox Outfit
  • Whirlberry Back Bling
  • Blazeberry Blade Pickaxe
  • Ready Penny Outfit
  • Little Black Bag Back Bling
  • Glimmering Edge Pickaxe
  • Lil’ Kart Emote

Hoe dan ook is het Anime Legends pack in fysieke versie vanaf 14 oktober beschikbaar, terwijl de digitale versie vanaf 22 oktober te koop is. En dat voor €19,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.