De Early Access-periode van de Open Beta van MultiVersus van start

MultiVersus

Volgende week is het zover, want op 26 juli kunnen we ons helemaal uitleven in de Open Beta van de free-to-play en waanzinnig hectische platform fighter MultiVersus.

Geen generieke personages in deze game, maar stuk voor stuk coole characters uit bekende films en animatieseries. Denk daarbij aan Batman, Superman, Wonder Woman en Harley Quinn uit het DC-universum. Of wat dacht je van Shaggy en Velma uit Scooby-Doo, Bugs Bunny, Taz, Tom & Jerry en zo veel meer!  

Wie de Closed Alpha gespeeld heeft of wie een code ontvangen heeft via Twitch Drops kunnen nu al aan de slag met de game.
 
Tot slot is er nu een MultiVersus Preseason Battle Pass beschikbaar, waarmee je uitdagingen kan voltooien en beloningen kan vrijspelen. Er is een gratis optie voor alle spelers en een premium optie waar je in-game aankopen voor moet doen. De Preseason Battle Pass is vanaf nu live tot en met 8 augustus, gevolgd door een volledige Season 1 Battle Pass die op 9 augustus van start gaat. Alle spelersvorderingen en beloningen die tijdens de Early Access-periode worden vrijgespeeld, worden meegenomen naar de Open Beta op 26 juli en zijn vervolgens beschikbaar tijdens de gehele levensduur van het spel.

De MultiVersus Open Beta is op 26 juli 2022 beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.