Oddworld komt naar de Nintendo Switch met Oddworld: Soulstorm Oddtimized Edition

Oddworld Soulstorm

Goed nieuws wie Oddworld: Soulstorm doodgraag wil uitproberen, maar enkel in het bezit is van een Nintendo Switch. Want de game met Abe in de hoofdrol komt binnenkort naar Nintendo’s hybride console.

Het mooie nieuws is trouwens dat er naast de digitale versie ook twee fysieke versies worden uitgebracht van Oddworld: Soulstorm Oddtimized Edition. Dat hebben uitgever Microids en ontwikkelaar Oddworld Inhabitants bekend gemaakt.

In de eerste plaats verschijnt er een Limited Oddition waarin de game geleverd wordt in een coole metalen doosje met daarin nog plek voor 23 andere Switch-games. Daarnaast vind je ook drie art prints terug in deze versie.

Maar de ultieme versie is ongetwijfeld de Collector’s Oddition. Hierin vind je naast alles uit de Limited-versie ook een prachtig beeldje van Abe van 22 cm hoog en een premium 160-pagina dik artbook van Pix’n Love Publishing. Tot slot zit er ook nog een handtatoeage, stickers en een sleutelhanger in dit pakket.

Check zeker ook de review van Oddworld: Soulstorm waarin Luca de game best wist te smaken: “Oddworld: Soulstorms unieke sfeer en platvloerse humor maken dat alle elementen perfect worden samengebracht tot een ludiek en perfect passend geheel.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.