fbpx

Probeer nu de demo van The Quarry op Xbox

The Quarry

Wil je eens proeven van het prachtige The Quarry en weet je niet of deze horrorgame wel iets voor jou is? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Want als je een Xbox-console in huis hebt staan, kan je de game gratis uitproberen.

Uiteraard kan je niet de volledige game door spelen, maar schotelt 2K je een klein stukje voor uit deze sfeervolle game. Het enige wat je hoeft te doen is de proefversie te selecteren in de Xbox Store.

Ben je toch verkocht? Dan haal je de volledige game ook nog eens extra voordelig in huis. Want nu kost The Quarry tijdelijk €46 in de Xbox Store, dat is een korting van €23.

RoMa gaf The Quarry een vette 8 in onze review: “The Quarry is exact de horror die je van Supermassive verwacht. Het is meer van hetzelfde maar vooral meer van dezelfde kwaliteit. Hackett’s Quarry is een prachtige locatie en de kampleiders zijn sterk uitgewerkt. Sommigen beginnen als ééndimensionale clichés maar na verloop van tijd laat niemand je onberoerd. Het verhaal zit puik in elkaar, de sfeer bouwt goed op richting een knappe climax.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: