Beat Saber krijgt maar liefst 87 nieuwe levels

Beat Saber VR

Beat Saber staat al lang op mijn PSVR-verlanglijstje. Deze ritmegame dat vier jaar geleden verscheen, krijgt zowat overal lof over de fijne gameplay én vele muziek add-ons.

In dez game gebruik je een of twee controllers om zo op de beat gekleurde balken door te slaan als een echte samoerai. Het is net voor die eerste optie dat de ontwikkelaar 87 nieuwe One Saber-levels heeft toegevoegd.

In de lijst vinden we 29 nummers terug uit verschillende bestaande packs die op hun beurt speelbaar zijn in de verschillende moeilijkheidsgraden. Het gaat hier om nummers van onder andere Billie Eilish, Green Day, Skrillex, Fall Out Boy en Linkin Park.

Naast het toevoegen van deze One Saber-levels, krijg je nu ook de mogelijkheid om de kleur aan te passen van de zogenaamde Boost Colors.

Deze update is speelbaar op alle VR-platformen. Denk daarbij aan SteamVR, Oculus en PlayStation VR.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.