Check de Reveal Trailer van FIFA 23 op woensdag 20 juli om 18u00

FIFA 23 Reveal Trailer

Gisteren kregen we het nieuws binnen dat EA Sports ervoor gekozen had om zowel een man als een vrouw op de cover te zetten van FIFA 23.

Die eer valt te beurt aan de Franse speler Kylian Mbappé en de Australische Sam Kerr die momenteel bij Chelsea het mooie weer maakt.

Veel meer informatie kregen we toen niet voorgeschoteld, maar daar komt morgen wél verandering in. Want morgen, woensdag 20 juli, om 18u00 haalt EA Sports het doek van FIFA 23 en gooit het de Reveal Trailer online.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.