fbpx

Activision heeft voortaan een eigen Steam-pagina

Activision Blizzard

We waren eigenlijk al een hele tijd gewoon om alle Activision games op de Battle.net launcher te vinden. Activision heeft nu een eigen pagina op Steam waarop je nu al enkele games van de ontwikkelaar kan verkrijgen.

Eind dit najaar zou de geplande Call of Duty: Modern Warfare 2 op Steam verschijnen. De pagina toont nu enkele games die al verkrijgbaar zijn, zoals Crash Bandicoot, Spyro, Prototype en Vampire: The Masquerade.

Activision lijkt zeker interesse te hebben in Steam. Het zou dus zeker fijn zijn om zowel oude als nieuwe titels van Activision toegevoegd te zien worden aan dit platform.

De Steam-pagina kan je hier bezoeken.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: