fbpx

Minecraft Legends krijgt een eerste developer diary

Minecraft Legends

Tijdens de voorbije Xbox + Bethesda Showcase verrasten ontwikkelaars Mojang en Blackbird Interactive met de aankondiging van Minecraft Legends.

Met deze game wordt afgestapt van het gekende Minecraft-recept en wordt de strategie-weg ingeslagen. Hoe dat moet uitpakken en waarom de ontwikkelaars hiervoor kozen, leggen ze uit in een interessante developer diary met de naam Creating a New Game.

Minecraft Legends zou een pak meer actie moeten bevatten en zal pas in 2023 het levenslicht zien op alle hedendaagse consoles én Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d