fbpx

Pragalicious Podcast #036 | De cash grab van The Last of Us en een belabberde Gollum

In deze episode buigen Praga, Kevin, Auron en RoMa zich over de erbarmelijke trailer van The Lord Of The Rings: Gollum en de schaamteloze cash grab van The Last Of Us Part 1.

Verder gaat het over skill based matchmaking, Margriet Hermans als voorprogramma van Rammstein, een Gandalf-cosplayer zonder budget en de geaardheid van Thor.


Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.01:23 – Online twijfelt iedereen aan de geaardheid van Marvel-superheld Thor
05:31 – Netflix werkt aan een nieuwe formule mét reclame
09:07 – Fall Guys knalt boven de 50 miljoen spelers en introduceert skill based match making
13:54 – PS+ brengt de eerste upgrades aan hun nieuwe tiers
17:33 – Naughty Dog zweert dat hun remake van The Last Of Us geen cash grab is. Gelooft onze crew hen?
24:33 – De nieuwste trailer van de aankomende game The Lord Of The Rings: Gollum ziet er niet best uit. De crew buigt zich over de toekomst & het verleden van publisher Nacon.
37:22 – De suggesties van het huis


Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: