Free-to-play brawler Rumbleverse van Epic Games lanceert op 11 augustus

Rumbleverse Epic Games

Wie op zoek is naar eens iets anders, kan over een kleine maand aan de slag met de free-to-play brawler Rumbleverse. Deze game werd vorig jaar aangekondigd tijdens de Game Awards, maar bleef sindsdien onder de radar.

Rumbleverse wordt uitgegeven door Epic Games en ontwikkeld door Iron Galaxy dat we kennen van Extinction en Killer Instinct. De game is gebaseerd op het old-skool American Wrestling en laat veertig spelers het tegen elkaar opnemen in een grote stad met de passende naam Grapital City.

Het intrigerende vind ik dat er geen wapens aan te pas komen en dat je het dus volledig op je melee combat skills moet rekenen om te overleven. Ook al is de tekenstijl erg kleurrijk en in-your-face, wil ik de game toch een kans geven denk ik.

Rumbleverse komt op 11 augustus gratis beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en uiteraard ook de Epic Games Store. Een weekje later op 18 augustus barst het eerste seizoen in Rumbleverse los.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.