Launch trailer psychologische horrorgame MADiSON

Als je op zoek bent naar een flinke portie horror om de komende hittegolf door te komen, dan moet je misschien MADiSON eens checken. De game is nu uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Sluit ramen en deuren, doe rolluiken naar omlaag en gordijnen dicht en ga misschien de kelder in. Zo ben je optimaal beschermd tegen de hittegolf en helemaal klaar om te genieten van MADiSON…

MADiSON is een first person psychologisch horrorspel dat een meeslepende en angstaanjagende ervaring levert. Verbind met behulp van een instant camera de menselijke wereld met het hiernamaals, neem foto’s en ontwikkel ze zelf. Los puzzels op, verken je omgeving en het allerbelangrijkste, overleef.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)