Zomer-update voegt team deathmatch toe aan Vampire The Masquerade: Bloodhunt

Vampire The Masquerade: Bloodhunt, dat is toch een battle royale game met vampieren? Yep! Maar toch besloot ontwikkelaar Sharkmob nog iets anders toe te voegen via een nieuwe update.

Na een succesvolle lancering met meer dan 6 miljoen geregistreerde gebruikersaccounts, heeft het team besloten om de aanpak van updates en bugfixes in het spel te veranderen. Dit om hun fans nog beter te verwennen en ook de snelheid en cadans te stroomlijnen waarmee ze nieuwe content naar het spel kunnen brengen.

Zomer Update overzicht

  • Nieuw speltype – Team DeathMatch (Beta) komt 14 juli 2022. Twee teams van 8 tegen 8 zullen het tegen elkaar opnemen met onbeperkte respawns en het eerste team dat de scorelimiet bereikt, wint. Dit nieuwe speltype zal vijf unieke gebieden in Praag hebben als strijdterrein, waaronder: Slachthuis, Disco, Hotel, Bouw en Haven.
  • Speciale SUMMER PASS aanbieding – 100+ nieuwe items voor 600 Tokens (ongeveer 5,99 euro)
  • Nieuwe locaties op de kaart – Ventrue-trein toegevoegd aan het treinstation en de zolder van Rudolfinum is uitgebreid met 3 nieuwe daktoegangen en enkele andere kleine aanpassingen aan de binnenlayout.
  • Elysium – Het Ventrue gebied, voorheen afgesloten in Elysium, is nu open. Spelers zullen Em, de Ventrue primogen, kunnen ontmoeten en quests van haar krijgen. Toreador Maia’s nachtclub is geopend, dit is een perfect gebied voor spelers om hun vampier persona te laten zien.
  • Nieuwe Melee wapens – Mes en koevoet
  • Kleine en grote bug fixes – Deze omvatten de beruchte reload en red gas bugs, hogere grafische natuurgetrouwheid, bijgewerkte character rigging, PS5 controller verbeteringen en prestatieverbeteringen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)