Ook Steelrising laat zich zien op Nacon Connect 2022

Steelrising

Nacon mag dan niet meteen de allergrootste zijn, dat hoeft voor ons ook niet. Zolang ze maar met goede games komen, of games die eens wat anders bieden, dan zijn wij al blij. Ook Steelrising ziet er iets speciaals uit, en we zijn razend benieuwd naar deze titel.

Gisterenavond liet Nacon weer wat nieuwe beelden zien van deze bijzondere titel.

Steelrising vertelt een alternatieve versie van de geschiedenis na de bestorming van de Bastille. De speler is Aegis, de automaton-bodyguard van Marie-Antoinette, die zich een weg door Parijs moet vechten in een alternatieve geschiedenis waarin machines de Franse Revolutie onderdrukken. Deze op gevechten gefocuste game van ontwikkelaar Spiders verschijnt op 8 september voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)