NBA All-Star Devin Booker onthuld als NBA 2K23 coveratleet

2K heeft het volledige rooster van coveratleten voor NBA 2K23 bekendgemaakt. Voor ons zijn het nobele onbekenden, maar voor de fans van de sport waarschijnlijk hun helden. Al kennen we allemaal Michael Jordan natuurlijk. Toch?

Phoenix Suns’ shooting guard, drievoudig NBA All-Star en 2021-22 Kia All-NBA First Team selectie, Devin Booker, is te zien op de Standard Edition en cross-gen Digital Deluxe Edition van dit jaar.

De iconische Michael Jordan – zesvoudig NBA-kampioen, vijfvoudig Kia NBA Most Valuable Player en bekend als een van de grootste basketbalspelers aller tijden – is te zien op de NBA 2K23 Michael Jordan Edition en de gloednieuwe NBA 2K23 Championship Edition.

NBA 2K23 biedt dit jaar vier edities van de game in verschillende digitale en fysieke formaten: een Standard Edition, een cross-gen Digital Deluxe Edition, een Michael Jordan Edition en een gloednieuwe, exclusieve Championship Edition, inclusief een 12-maandenabonnement op NBA League Pass. Alle edities van NBA 2K23 zijn nu te pre-orderen en verschijnen wereldwijd op 9 september.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)