The Quarry’s Wolf Pack-update voegt multiplayer toe

The Quarry

The Quarry is een van de beste horrorgames van het moment. En sinds vandaag is die game nog beter en plezanter om spelen geworden.

Supermassive Games en 2K hebben een nieuwe patch uitgebracht voor The Quarry, die de Wolf Pack multiplayer component toevoegt aan de game.

Wolf Pack” is een invite-only modus waarin een gastheer maximaal zeven vrienden met toegang tot de game kan uitnodigen om mee te kijken. Terwijl de gastheer speelt, stemt zijn publiek over elke belangrijke beslissing, waarbij de meerderheid van de stemmen de uitkomst bepaalt“, voegt 2K er nog aan toe.

Tezamen met de multiplayer van The Quarry voegt de nieuwe update ook alle zes afleveringen van de Bizarre Yet Bonafide podcast.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)