Nacon deelt eerste gameplay van The Lord of the Rings: Gollum

In de Lord of the Rings boeken was Gollum ooit een Hobbit genaamd Sméagol die ernaar verlangde herenigd te worden met zijn favoriete magische ring. Dit kostte hem ettelijke decennia, totdat hij verdorde en een heel ander wezen werd, Gollum. Tot zo ver de les geschiedenis voor die enkelingen die nooit iets van The Lord of the Rings gelezen of gezien hebben.

We hebben eigenlijk niet zo lang moeten wachten op The Lord of the Rings: Gollum. De game werd in 2019 aangekondigd voor een release in 2021. Die release werd dan toch uitgesteld naar september dit jaar.

De allereerste echte gameplay beelden die we nu te zien krijgen zijn echter misschien een beetje te goed in het simuleren van het ellendige bestaan van het meest tragische personage uit The Lord of the Rings…

The Lord of the Rings: Gollum verschijnt op 1 september 2022 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.