Netflix serveert ons een eerste trailer voor Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Teenage Mutant Ninja Turtles-fans hebben niet te klagen dezer dagen. Recent verscheen Shredders Revenge en binnenkort komt er een nieuwe film op Netflix. Je zou voor minder een hele pizza in een keer naar binnenwerken.

In Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie, die vanaf 5 augustus te zien is op Netflix, worden de Turtles op de proef gesteld wanneer een vreemdeling genaamd Casey Jones uit de toekomst arriveert om de gemuteerde broers te waarschuwen voor een dreigende invasie van de gevaarlijkste buitenaardse kracht in de melkweg: de Krang.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)