Matchpoint – Tennis Championships nu beschikbaar op consoles, pc en Xbox Game Pass

Top Spin, ik denk er nog regelmatig aan, het was een van de beste tennisspellen van de voorbije jaren. Maar tegenwoordig is het triestig gesteld met de tennis games. Kan deze Matchpoint – Tennis Championships daar verandering in brengen?

Matchpoint – Tennis Championships biedt een dynamische en meeslepende game-ervaring met een uitgebreide career-mode, uniek rivalensysteem, authentieke bal-physics en geavanceerde multiplayer-mode.

De game laat spelers ervaren wat het werkelijk vereist om de klassementen te beklimmen en een tenniskampioen te worden. Daarvoor moeten spelers ook strategische keuzes maken, van de juiste coach tot de beste speelstijl. Wanneer spelers de banen van gravel, gras en hardcourt betreden, kunnen ze genieten van ongekende speler-controle en levensechte bal-physics.

Op de virtuele banen kunnen spelers het opnemen tegen hun vrienden in de volledige cross-platform multiplayer of racket-tegen-racket strijden met 16 supersterren van over de hele wereld: Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Garbiñe Muguruza, Andrey Rublev, Casper Ruud, Hubert Hurkaczs, Nick Kyrgios, Benoît Paire, Heather Watson, Hugo Gaston, Madison Keys, Victoria Azarenka, Taylor Fritz en Pablo Carreño Busta. Daarnaast kunnen spelers het in de toepasselijk genaamde Legends Edition ook opnemen tegen de legendarische Tim Henman en Tommy Haas.

Matchpoint – Tennis Championships is vanaf vandaag beschikbaar via Game Pass voor console en pc en is nu verkrijgbaar voor Xbox One en Xbox Series X|S consoles (met Smart Delivery-ondersteuning) en PlayStation 4|5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)