Gwent: Rogue Mage – single-player en standalone expansion nu uit

CD Projekt RED laat weten dat GWENT: Rogue Mage, de allereerste single-player uitbreiding voor GWENT: The Witcher Card Game, nu beschikbaar is. Dit als standalone ervaring voor PC via GOG en Steam, macOS op Macs uitgerust met de M1-chip en hoger, en voor mobiel op iOS en Android.

Rogue Mage speelt zich af honderden jaren voordat Geralt en andere tovenaars op het continent rondzwierven, toen de Conjunction of Spheres eindeloze rijen monsters de wereld binnenbracht.

De mensheid had een kans nodig om hun aanval af te slaan om te overleven. Volg de voetsporen van een jonge en ambitieuze magiër, Alzur, en zijn metgezel, Lily, die op een gevaarlijke zoektocht gaan om een levend wapen te maken dat de monsterdreiging voor eens en voor altijd zal uitroeien.

De gameplay van Rogue Mage combineert de beste elementen van roguelike, deckbuilding en strategiespellen met de unieke mechanica van GWENT-kaartgevechten. Als Alzur zelf moeten spelers zich een weg banen door een gevaarlijk land, zich een weg vechten om legendarische monsters te bereiken en kostbare mutagenen te oogsten om hun experimenten te voeden.

De uitdagingen die ze onderweg tegenkomen, vereisen het vaardige gebruik van krachtige spreuken en gevechtsmiddelen die worden vertegenwoordigd door een uitgebreid arsenaal van honderden kaarten. Deze kunnen verder worden geüpgraded om nog sterker te worden, maar ook aaneengeschakeld worden tot combo’s voor verwoestende resultaten. Tijdens het avontuur kunnen spelers legendarische schatten verdienen, prestaties vrijspelen en opklimmen naar de online klassementen.

Ook kunnen ze de moeilijkheidsgraad van het spel aanpassen met tientallen modifiers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)