Horizon Forbidden West krijgt VRR en 120Hz-mode dankzij nieuwe patch

Horizon Forbidden West

Ontwikkelaar Guerilla heeft een nieuwe patch uitgebracht voor Horizon Forbidden West waardoor we weer iets vlotter op stap kunnen met Aloy.

In de eerste plaats worden er een heleboel bugs geplet in de PS5- en PS4-versie van de game. Zo wordt het probleem verholpen dat doelstellingen niet worden geüpdatet tijdens missies en worden glitches in de user interface opgelost.

Op technisch vlak ondersteunt Horizon Forbidden West nu ook VRR of een Variabele Refresh Rate. Met deze functie wordt, als je beeldscherm dit ondersteunt, de framerate van de game aangepast aan die van je monitor of televisie. Hierdoor zou je een nog vlottere spelervaring moeten krijgen.

Verder wordt er in patch 1.17 ook een HFR-mode toegevoegd. Hiermee mikt de game op een refreshrate tussen de 60Hz en 120Hz. Als je zin (en tijd hebt) kan je altijd de volledige patch notes nalezen via Reddit

Praga amuseerde zich rot met Horizon Forbidden West en gaf de game een magistrale 10 in zijn review.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.