Fall Guys knalt naar 50 miljoen spelers!

Het lijkt erop dat Fall Guys: Ultimate Knockout de wind in de zeilen heeft nadat het overgestapt is naar het free-to-play model.

Vorige week nog meldde ontwikkelaar Mediatonic dat er al meer dan 20 miljoen spelers waren, nu doen we daar nog een schepje bovenop.

Want nu, twee weken na de free-to-play release op 21 juni, wordt de game gespeeld door maar liefst 50 miljoen gamers. Een waanzinnig aantal, waarvan ik ondertussen ook opnieuw eentje van ben. Zeker omdat je nu Fortnite-rewards kan verdienen door Fall Guys te spelen

De overschakeling naar free-to-play is dus een uitstekende zet gebleken. Iets waar Praga en co ook bij stil staan in de nieuwste aflevering van de Pragalicious PodcastPodcastfall.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.