Fall Guys: Ultimate Knockout trekt meer dan 20 miljoen gamers nadat het free-to-play werd

Fall Guys Ultimate Knockout PlayStation PC Crossplay

Het free-to-play maken van Fall Guys: Ultimate Knockout heeft ontwikkelaar Mediatonic allesbehalve windeieren gelegd.

Op 21 juli kwam de gratis versie van de uiterst populaire game beschikbaar én kwamen er ook versies voor Nintendo Switch en Xbox-consoles te voorschijn. Het resultaat is dat de game op 48 uur tijd door meer dan 20 miljoen mensen gespeeld!

Een gouden zet dus van Mediatonic en Epic Games. Deze laatste kocht de onafhankelijke ontwikkelaar vorig jaar op en drukt met deze beslissing dus zijn gouden stempel door. Bovendien is er nu ook cross-play beschikbaar, waardoor je geen reden meer hebt om niet samen met je vrienden deel te nemen aan deze knotsgekke afvallingsrace.

Heb jij de game ondertussen ook al gespeeld!?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.