fbpx

PlayStation Plus-games van juli opnieuw gelekt

Crash Bandicoot 4 It's About Time

Het is een maandelijkse traditie aan het worden. Enkele dagen voor het einde van het jaar lekken de nieuwe games die we bij een PlayStation Plus-abonnement gratis krijgen.

Deze maand is er dus geen verandering op te tekenen in dit patroon, want Dealabs-user billbil-kun heeft de nieuwe PlayStation Plus-titels op de digitale straat gegooid.

Als het lek blijkt te kloppen, kunnen alle PlayStation Plus-abonnees van 2 juli tot en met 5 augustus de volgende games downloaden:

  • Crash Bandicoot 4: It’s About Time
  • The Dark Pictures: Man of Medan
  • Arcadegeddon

Ik ben alvast ontzettend tevreden over deze selectie. De PlayStation 5-versie van Crash Bandicoot 4: It’s About Time reviewde ik al voor deze fijne website en ik wil door het enthousiasme van Praga al langer een The Dark Pictures-game uitproberen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d