Splatoon 3 krijgt speciaal Nintendo Switch – OLED-Model en Pro Controller

Splatoon 3 Nintendo Switch OLED Edition

Liefhebbers van het nodige verfspettergeweld moeten even goed opletten. Want om de release op 9 september van Splatoon 3 te vieren, brengt Nintendo op vrijdag 26 augustus exclusieve hardware op de markt dat in het tegen staat van deze langverwachte game.

Zo kan je in de eerste plaats de Nintendo Switch – OLED Splatoon 3 Edition in huis halen. Deze versie beschikt uiteraard over een design dat is gebaseerd op de gelijknamige game. De console bevat een set van één Joy-Con met een blauw en één Joy-Con met een geel kleurverloop met een witte onderkant en een witte Nintendo Switch-houder met graffiti-thema.

Samen met Splatoon 3 wordt op vrijdag 9 september de Nintendo Switch-Pro-controller Splatoon 3 Edition uitgebracht die dankzij zijn opvallende kleuren en afbeeldingen perfect past bij Inklings en Octolings. Daarnaast komt er ook een Nintendo Switch-etui Splatoon 3 Edition en beschermfolie op de markt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.