Zo ziet de roadmap van Age of Empires II Definitive Edition eruit tot en met 2023

Age of Empires II Definitive Edition

In mijn studentenjaren heb ik me samen met een van mijn beste vrienden rot geamuseerd met Age of Empires. We speelden zelfs in LAN tegen elkaar in zijn woonkamer. Je weet wel, met zo van die zware CRT-schermen. Maar genoeg dingen opgebiecht waaruit blijkt dat ik oud aan het worden ben.

De komende maanden staat er heel wat lekkers op ons Age of Empires II Definitive-menu, want ontwikkelaar Forgotten Empires heeft bekend gemaakt wat we allemaal mogen verwachten.

In de roadmap, die je onderaan dit bericht kan terugvinden, krijgen we een voorsmaakje wat we deze zomer nog mogen verwachten. Zo wordt de balans verbeterd, krijgen we ranked map pool votings én krijgen we ook shortcuts voor rematches.

Over wat we in de herfst van dit jaar en in de loop van volgend jaar nog mogen verwachten wordt nog wat mysterieus gedaan. Zo wordt er gehint naar een verjaardag en dat we oude vrienden mogen verwachten.

Wat we wél zeker weten is dat in 2023 ook nog enkele maand een update zal uitgebracht worden voor Age of Empire II Definitive Edition. Een mooie geste én zekerheid voor de fans van het eerste uur.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.