Nieuwe James Bond-film nog niet voor meteen

Als je nog wat tijd nodig hebt om te bekomen na de gebeurtenissen in Daniel Craig laatste James Bond-film No Time To Die, heb ik goed nieuws voor jou.

Wil je echter snel een nieuwe James Bond-film geserveerd krijgen, heb ik minder goed nieuws. Want Barbara Broccoli, een van de producenten van de reeks, heeft in een interview met de Amerikaanse website Deadline laten verstaan dat een nieuwe film met de bekendste Britse spion nog niet voor meteen is.

Meer nog, de zoektocht naar een nieuwe geheim agent is zelfs nog niet begonnen! Ook een script is er nog niet. Ze willen namelijk de tijd nemen om na te denken waar ze met de reeks naar toe willen. Broccoli spreekt dat het nog minstens twee jaar zou duren eer er begonnen wordt aan de opnames.

Ik hoop alvast dat er niet teveel afgeweken wordt van het James Bond-concept en dat er trouw gebleven wordt aan de ideeën van Ian Fleming.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.