fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 26 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Vrijdag 1 juli om 17u00 is het wederom tattoo time! Aangezien ik fan ben van Vikings, The Last Kingdom, Vikings: Walhalla en uiteraard Assassin’s Creed Valhalla heb ik besloten om op mijn linkeronderarm een grote Viking-tattoo te laten zetten. Ik weet het, zot zijn doet geen pijn, het kriebelt alleen wat. Ik hoop wel dat het wat meevalt zodat ik in het weekend toch wat kan gamen. Al is het maar een potje Fortnite of 10 of mijn eerste stappen in Cyberpunk 2077 want ja, die moet ik nog altijd starten.

En als gamen wat moeilijk gaat door mijn nieuwe tattoo, dan zwier ik me gewoon voor den televisie en check ik Netflix (Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet (S01)), Disney+ (Ms. Marvel) of waarom niet Our Flag Means Death op Streamz want dat zou een grappige serie rond piraten zijn die best de moeite is.


MrRolfson

De grote vakantie is aangebroken en dat wil zeggen dat ik twee uitgelaten kinderen ga entertainen dit weekend. Het wordt opnieuw prachtig weer, dus we zullen zien waar de wind ons naartoe blaast. Ik heb wel een groot vermoeden dat we de Sinksenfoor in Antwerpen nog eens een bezoekje gaan brengen. Altijd plezant!

Ms. Marvel staat op de planning om aan te snijden op Disney+. Ik ben wel benieuwd wat ons gouden Belgisch regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah ervan gemaakt hebben!

Zaterdag trek ik er op m’n eentje op uit, want dan ga ik naar een live-opname van een van mijn favoriete podcasts: Kleine Boodschap. Deze heeft niks te maken met trends in de wereld van toiletten, maar gaat over alles Efteling. Yep, I know, ik ben een Efteling-nerd en daar ben ik verdorie fier op.


Jim

Dit weekend vervang ik de controller door een pint of meerdere in mijn handen en vier dagen muziek rond mij op Rock Werchter. Na drie jaar zonder te zitten hunkerde ik en vele anderen naar de jaarlijkse hoogmis in het pittoreske Vlaams Brabantse dorp.

Tent opgesteld op The Hive, een bende van 20 topmensen rond mij en genieten van alle bands en artiesten is waar het om draait. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind. Eén ding is zeker: Werchter 2022 wordt een topeditie!


Frumberto

Ineens is daar plots de ‘tijd’. Tijd om even die gaming-pc aan te zetten. Op het menu dit weekend staan in ieder geval Warhammer 40,000: Gladius met het nieuwe Escalation Pack en de bèta van World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic. Die laatste zorgt voor serieus nostalgische kriebels. Serietje van het weekend wordt Man vs. Bee, dat zeker bingeworthy is met een gemiddelde speelduur van tien minuten per aflevering.

Zondag is het even uitblazen op Rock Werchter waar ik eindelijk John Frusciante bezig kan zien in samenspel met de heetste rode chili pepers.


RoMa

De nieuwe levels & season pass van Fall Guys hebben me weer helemaal binnengetrokken. Niet dat ik ooit volledig ben weggeweest. Ook het nieuwe seizoen in Call Of Duty: Warzone krijgt m’n aandacht. De nieuwe map Fortune’s Keep ziet er niet enkel zeer mooi uit maar speelt ook heel lekker. Ik kijk er naar uit om terug te keren naar Enoch en me bezig te houden met de gigantische Worldslayer-expansie van Outriders. Nieuwe gebieden, nieuwe vijanden, nieuwe wapens en meer van dezelfde explosieve actie!

Op Netflix zal ik niet de enige zijn die uitkijkt naar Volume 2 van Stranger Things 4. Wat ben ik benieuwd welk nummer Eddie op die machtige gitaar gaat spelen. Mijn ijdele hoop is “Raining Blood” van Slayer maar die gaat het nooit worden.

Zondag is Rock Werchter-dag! Normaal gezien werd dat in 2019 enorm hard gaan bij System Of A Down. Die zijn er helaas niét meer bij, maar met Fever 333, Royal Blood en geweldige maten ga ik me ongetwijfeld nog steeds amuseren.


auron_sagara

Dit weekend kunnen we eindelijk op bezoek bij Ace en Barney. Dit zijn 2 kater kittens, waarvan er hopelijk eentje een match wordt. Na het verlies van onze trouwe vriend Hiro, zijn we klaar om een nieuwe kater een zalig en gelukkig leven te schenken, net zoals we bij onze Hiro hebben gedaan. Aangezien het me vorig weekend is gelukt om Eastward op de Nintendo Switch uit te spelen, is de tijd aangebroken om me wederom volledig onder te dompelen in de geweldige cyberpunk sfeer van The Ascent. Ik blijf erbij dat deze game me op gebied van sfeer, me telkens opnieuw bij de kraag pakt.

The Legend of Vox Machina heb ik verslonden, wat een geweldige animatiereeks was dit van Amazon Prime. Nu ben ik op mijn eentje verder bezig aan het zesde seizoen van Stargate SG-1. Met het vrouwtje ben ik toegekomen aan het einde van seizoen 3 van Titans op Netflix en dit is ongetwijfeld het beste seizoen van de drie. Waarom? Simpel, het speelt zich allemaal af in Gotham, en de strijd tussen Nightwing en Red Hood barst los. Stranger Things seizoen 4 volume 2 wordt dit weekend ook zonder problemen uitgekeken.


High_LordWolnir

Juli mag dan al begonnen zijn, het zomerweer zal voor een ander weekend zijn. Reden te meer dus om mijn pc op volle toeren te laten draaien. En dat doen we dit weekend voornamelijk met Ghostrunner: Complete Edition waarvan ik volgende week een review op deze toffe website voorzie.

Verder blijf ik in de Cyberpunk-sfeer met Cyberpunk 2077. Ik amuseer me rot tijdens mijn tweede playthrough. Ik krijg maar geen genoeg van de neonlichten en drukbevolkte gebieden in Night City.

Qua series ben ik vorig weekend aan het verrassend goede Brand New Cherry Flavor begonnen op Netflix. In één ruk bekeek ik zes van de acht afleveringen. De laatste twee zullen dit weekend ongetwijfeld bekeken worden. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een gehallucineerd konijnenhol vol magie, wraak en kittens.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: