fbpx

eFootball strikt Inter Milan als exclusieve partner

Inter Milan heeft heel wat te vieren deze week. Niet alleen keert onze Belgische (t)rots Romelu Lukaku na een jaar afwezigheid terug naar de Milanese club, maar ook op gamevlak slaat de club een financieel succesje.

Vanaf juli 2024 zal Inter Milan namelijk exclusief terug te vinden zijn in eFootball, de free-to-play voetbalgame van Konami. Vanaf dat moment zullen EA en andere voetbalgames een andere naam moeten verzinnen voor Inter.

Naast de exclusiviteit in de game, zal de naam eFootball ook op de achterkant van de shirts pronken en wordt er geld gestoken in het opleidingscentrum van de club.

Juventus was eerder al exclusief terug te vinden in de spirituele opvolger van Pro Evolution Soccer. Hierdoor moest je in FIFA op zoek naar Piemonte Calcio. Opvallend is wel dat de namen en het uiterlijk van de spelers wel gewoon in die game zaten. Waarschijnlijk zal dit dus ook gewoon het geval zijn met de troepen van Inter.

eFootball is beschikbaar op zowat alle gameplatformen, met uitzondering van de Nintendo Switch.

Al heeft het team van Konami nog aardig wat werk voor de boeg. Want ik heb eFootball onlangs nog even uitgeprobeerd en het is nog steeds allesbehalve fijn om te voetballen in die game. Bovendien word je overstelpt met pop-up schermen waarin je attent gemaakt wordt op de seizoenspas. Ik pas dan nog wel even en wacht af wat er de komende maanden nog aangepast wordt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: