MMA-vechtersbaas Israel Adesanya spreekt spelers moed in in nieuwe Elden Ring trailer

Elden Ring

Momentaal brandt mijn Elden Ring-vuur op een laag pitje. Pas op, ik amuseer me rot, laat dat duidelijk zijn. Maar van het verhaal snap ik geen snars. Jammer. Misschien moet ik eens luisteren wat Israel Adesanya te vertellen heeft…

MMA-vechter Israel Adesanya figureert in een nieuwe live-action trailer voor Elden Ring en herinnert spelers wat nodig is om de action-RPG met FromSoftwares typische, uitdagende gameplay te tackelen.

De trailer volgt hetzelfde thema als de eerste live-action trailer die toen Ming-Na Wen als ster had. Terwijl de video zich niet afspeelt in het universum van de game, brengt het de surreële duistere wereld van Elden Ring tot leven en geeft het een knipoog naar de vele uitdagingen – en triomfen – die de speler te wachten staan in het Lands Between.
 
Wees scherper dan hun zwaarden, sla harder dan hun hamer,” aldus Adesanya, die iedere potentiele Elden Lord aanspreekt, en eindigt met het refrein, “Moge de dood je nooit stoppen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)