Jachtspel Way of the Hunter verschijnt 16 augustus

Zelf ben ik een enorme dierenvriend, ik heb zelfs zes honden, dus dit genre is niet echt iets voor mij. Maar voor de fans van het jachtspelgenre is er goed nieuws, zij krijgen er op 16 augustus eentje bij.

Op die dag verschijnt namelijk Way of the Hunter, en dit op PC, PlayStation 5 en Xbox Series S/X,

Bereid je voor op een fascinerend jachtavontuur in twee enorme open-wereldgebieden – en je krijgt zelfs je voeten een pauze, want Way of the Hunter wordt geleverd met een stevige terreinwagen om je jager van de blinde naar de bush te vervoeren. Maar pas op, het lawaai van je auto jaagt alle dieren in de buurt weg. Je kunt beter een stukje gaan lopen als je een kudde nadert.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)