fbpx

Vier feest met Dr Disrespect op World of Tanks Blitz’s retro-thema verjaardagsfeest

Het wordt een groot feest met World of Tanks Blitz, dat een groot verjaardagsfeest geeft. Vanaf vandaag kunnen spelers rondhangen met Dr Disrespect in de Blitz hangar, twee speciale quests voltooien en beloningen vrijspelen: grondstoffen, speciale geanimeerde camo, avatar en meer. Het verjaardagsevenement duurt van 23 juni tot 7 juli.

Voor de supertankers hebben World of Tanks Blitz en Dr Disrespect een easter egg gedropt in een World of Tanks Blitz co-brand video. Spelers kunnen hun jachtvaardigheden bewijzen door een bonuscode te vinden en drie dagen premium vrij te spelen.

De maand van verrassingen gaat verder met nog een verjaardagsevenement dat nu loopt tot 28 juni. Spelers hebben de kans om een nieuwe CS-52 LIS tank en de bijbehorende geanimeerde epische camo “Arcade Party Birthday” te bemachtigen door dagelijkse quests te voltooien.

Spelers kunnen ook de World of Tanks Blitz Arcade Arena verkennen met Battle Pass wegen, spelen en stemmen op de modus die ze het leukst vinden, en een felbegeerde Seniority Award ontvangen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: