Hogwarts Legacy Pre-Order en Speciale Edities bonussen gelekt

Hogwarts Legacy

Hebben we nu al een releasedatum voor Hogwarts Legacy? Ik dacht het niet. En wanneer iets te lang begint te duren, dan worden mensen ongeduldig, en slordig, en dan lekt er info naar buiten. En geen klein beetje deze keer…

Reddit gebruiker opalement ontdekte in de code van de officiële website van Hogwarts Legacy verwijzingen naar vroege DLC pakketten en pre-order bonussen die nog niet officieel zijn aangekondigd.

Zo ontdekte hij onder andere dat de pre-order en speciale edities bonussen voor Hogwarts Legacy 72 uur early access tot het spel zullen bevatten. Zo kunnen spelers drie dagen eerder met de game aan de slag.

Daarbovenop ontdekte hij ook verwijzingen naar extra content (DLC) zoals Thestral Mount, Dark Arts Cosmetic Pack, Dark Arts Battle Arena, Dark Arts Garrison Hat, Kelpie Robe, Steel Case, en Floating Ancient Magic Wand with Book.

Digital Only en Digital Deluxe Only labels zijn ook aanwezig in de code.

Een releasedatum kon hij niet vinden maar de game zou/moet nog dit jaar verschijnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)