Chris Pratt omschrijft zijn Mario-stem als “anders dan alles wat je ooit in de Mario-wereld hebt gehoord”

Super Mario Nintendo

Nintendofans kennen Charles Martinet als de enige echte stem van Mario. Maar voor de film die er zit aan te komen werd er gekozen voor acteur Chris Pratt. Iets wat niet door iedereen geapprecieerd werd natuurlijk. Want hoe gaat Mario zijn stem dan klinken?

Daar gaf Chris Pratt in een interview met Variety zelf het antwoord op: “Het is een geanimeerd voice-over verhaal. Het is geen live-action film. Ik ga niet in een loodgieterspak overal heen rennen. Ik geef een stem aan een animatiefiguur, en die is vernieuwd en anders dan alles wat je eerder in de Mario-wereld hebt gehoord.”

Het is nog wachten tot in de lente van 2023 voor we Chris/Mario horen in Illuminations Mario-film.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)