RuneScape licht het nieuwe Enrage System toe voor de aankomende Zamorak Boss battle

In aanloop naar de lancering van de nieuwe dungeon en boss battle, Legacy of Zamorak: Lord of Chaos, komt Jagex met een roadmap-video waarin ze de komende zes maanden aan RuneScape-releases uitlichten.

Onderdeel van de roadmap zijn drie grote content beats in de nieuwe storyline: The Lord of Chaos boss battle, de Daughter of Chaos Quest en nieuwe updates omtrent graphics en gameplay voor de Wilderness.

Zamorak, the Lord of Chaos is een gloednieuwe dungeon en boss battle die vanaf maandag 4 juli beschikbaar is. De dapperste avonturiers van Gielinor zullen zich door een kerker vol sekteleden, demonen en angstaanjagende mini bosses moeten worstelen voordat ze Zamorak kunnen trotseren. Het dynamische ontwerpsysteem zal spelers van alle skill levels uitdagen en schaalbare beloningen en uitkomsten bieden.

De video teaset de komende zes maanden van content die zich zal ontvouwen in de Legacy of Zamorak-verhaallijn. Inclusief de langverwachte rework van RuneScape’s beruchte PvP zone in Wilderness Reborn. Deze rework verandert het hele gebied, met een nadruk op Player versus Monster-gameplay.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)