fbpx

20th Century Studios onthult eerste trailer voor horrorthriller ​​Barbarian

Ken je dat? Je huurt een huis of appartement om op vakantie/weekend te gaan, en wanneer je aankomt blijkt het al verhuurd te zijn. Wat doe je dan? Terug vertrekken of een avondje spenderen met de persoon/personen die dubbel geboekt werden?

Dat is zo’n beetje het concept achter de horrorthriller Barbarian. Het verhaal gaat als volgt:

Een jonge vrouw is in de stad voor een sollicitatiegesprek en komt ‘s avonds laat aan bij haar Airbnb. Ze ontdekt dat haar huurhuis per ongeluk dubbel is geboekt en dat er al een vreemde man verblijft. Tegen beter weten in besluit ze toch te blijven slapen, maar al snel ontdekt ze dat er in het huis veel meer is om bang voor te zijn dan de andere huisgast.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d