Eerste screens van de Orcs uit Amazons’ Lord of the Rings: The Rings of Power

lord-of-the-rings-rings-of-power

Amazon heeft de eerste screens gedeeld van de Orcs uit hun prestigieuze Lord of the Rings: The Rings of Power-serie die op Amazon te zien zal zijn.

En zoals te verwachten was zullen ze geen eerste prijs winnen in de Miss World- of Mister World-vekiezing. Wel zien ze eruit zoals Orcs eruit horen te zien: lelijk, meedogenloos en klaar om hun tegenstanders aan stukken te scheuren. Ow ja, er zijn ook vrouwelijke Orcs te bespeuren.

Het gaat om foto’s die via IGN zijn vrijgegeven en gemaakt zijn door fotograaf Matt Grace.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)