From Software’s volgende game zit in laatste fase van ontwikkeling

Elden ring

Elden Ring is nog maar recent verschenen en is momenteel één van de populairste games. Maar toch zou het best eens kunnen dat we binnenkort een nieuwe game van From Software kunnen spelen.

In een interview met de Japanse website 4Gamer werd Game Director en grote man bij From Software, Hidetaka Miyazaki, gevraagd om terug te komen op uitspraken die hij in een interview met datzelfde 4Gamer had gedaan in 2018. Toen beweerde Miyazaki dat er op dat moment 3,5 games in ontwikkeling waren. Sekiro werd beschouwd als één ervan. Déraciné, een PlayStation VR-titel, werd beschouwd als een halve game. De twee overige games waren toen nog niet aangekondigd. Iedereen weet natuurlijk dat Elden Ring er daar één van was. Dus schiet er nog eentje over.

En die laatste game zit volgens Miyazaki in de laatste fase van ontwikkeling. Welke game dit is, heeft Miyazaki nog niet bekendgemaakt maar er zijn sterke vermoedens dat het gaat om Armored Core 6. In januari beweerde Resetera gebruiker Red Liquorice dat ze een enquête hadden ontvangen vanwege From Software die schijnbaar de eerste details over deze game onthulde. Armored Core 6 zou een 3D dynamic action sci-fi game zijn waarin je als speler veel vrijheid in customisation hebt.

We houden het zeker in het oog!

P.S. De link naar de artikels van 4Gamer zijn in het Japans. De gaming website VGC heeft gezorgd voor een vertaling.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.