fbpx

Het hoofdverhaal van Diablo 4 is goed voor 35 uur spelplezier

Diablo 4 IV

Ondanks dat de release van Diablo 4 nog ver weg is sijpelen er toch mondjesmaat meer en meer details binnen over de game.

Na de aankondiging van de nieuwe Necromancer class klapte Joe Shely (Game Director voor Diablo 4) in een interview uit de biecht dat het hoofdverhaal zo’n 35 uur in beslag zal nemen.

Daarnaast vertelde hij ook dat na dit aantal uur gespeeld te hebben je rond level 45 zal zitten. Daarna kan je nog genoeg zijmissies spelen, monsters verslaan en belachelijk veel loot rond je oren zien vliegen aangezien de levelcap op 100 ligt.

Diablo 4 komt volgend jaar naar pc, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X/S en Xbox One.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: