Razendsnelle launch trailer voor Redout 2

Wat is het nut nog om in België een dure snelle/sportwagen te kopen? Overal kasseien en vluchtheuvels, en anders zijn er de snelheidsbeperkingen. Gelukkig bestaat er zoiets als videogames. En in sommige van die games kan je lekker hard gaan…

Als je het niet zo hebt voor titels als Gran Turismo, F1 2022, WRC of Forza Horizon, dan moet je misschien Redout 2 eens checken.

Deze anti gravity racer haalde overduidelijk de mosterd bij titels als F-Zero en WipEout, maar dat vinden wij hier niet erg.

Redout 2 is een sequel op het in 2016 verschenen Redout. Je zit goed voor uren spelplezier waaronder een carrièremodus of de mogelijkheid om het online op te nemen tegen andere spelers. Redout II bevat 36 verschillende circuits, 12 hoverships die je ook nog eens kunt customizen en diverse racetypes.

Hieronder alvast de launch trailer. Je kan de game aanschaffen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)