Vette combat in extended gameplay trailer voor Evil West

Evil West mag je dan misschien niet bekend in de oren klinken, ik zou de game toch in de gaten houden als ik jullie was. Uitgever Focus Interactive leverde in het verleden reeds een aantal straffe games af, en ik voel aan mijn water dat Evil West in dat rijtje gaat thuishoren.

In deze tien minuten durende extended gameplay trailer staat de combat, een mix tussen shooter en hack en slash centraal, en daarbovenop ook een boss fight.

Let op de knappe graphics, de sfeervolle omgevingen, de vlotte en vloeiende combat en ook op de cinematics die er stuk voor stuk heel cool uitzien.

Evil West is een third-person actiespel dat je in de boots plaatst van een vampierenjager die een door duisternis verslonden Wilde Westen redt.

Ontwikkelaar van deze game is trouwens Flying Wild Hog en die ken je zeker van Trek to Yomi en Shadow Warrior. De game verschijnt op 20 september op pc en consoles.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)