Hot Wheels Unleashed kreeg een Jurassic World-update

Na Street Fighter, SpongeBob SquarePants en Batman kreeg Hot Wheels Unleashed er nog een bijzonder coole update bij, eentje gebaseerd op Jurassic World.

Bestaat er een betere manier om je film te promoten dan een samenwerking aan te gaan met een populaire videogame? Niets mis mee als je het ons vraagt want heel wat grote titels, waaronder Fortnite, doen het.

De volgende in het rijtje is dus Milestones Hot Wheels Unleashed, niet te verwarren met de Hot Wheels-update voor Forza Horizon 5.

Het Jurassic World Racing-seizoen duurt tot 30 augustus 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)