De Sims 4 Weerwolven is nu verkrijgbaar

De Sims 4-spelers hebben zeker niet te klagen. Er verschijnt regelmatig nieuwe content om hen bezig te houden. De Sims 4 Weerwolven is daar wederom een voorbeeld van.

Perfect voor Simmers die de nacht willen veroveren en wat plezier willen maken als de zon is ondergegaan. De Sims 4 Weerwolven nodigt spelers uit om bij volle maan te huilen, een ontzagwekkende roedel te vormen en in nieuwe en spannende versies van zichzelf te veranderen. Ga door het leven als eenzame wolf, maak deel uit van een roedel of klim naar de top als alfa: spelers creëren hun eigen weerwolfidentiteit.

Ga op verkenning uit en ontdek Moonwood Mill, een oude fabrieksstad waar ooit veel bedrijvigheid was vanwege de nabijgelegen houtzagerij. Deze inmiddels ongetemde wildernis wordt bewoond door een teruggetrokken weerwolfgemeenschap. Spelers kunnen in Meer Lunvik duiken, hun weg door de stad banen met geheime ondergrondse tunnels en samenkomen op ‘huilplekken’. Dwaal niet te ver af, want de plaatselijke wilde weerwolf Greg ligt op de loer.

De Sims 4 Weerwolven biedt tal van leuke, beestachtige aanpassingsmogelijkheden voor de innerlijke lycantropie van Sims, die invloed hebben op hun gezichtsstructuur, oren, ogen, plukjes en nog veel meer om zodoende een unieke vacht te creëren.

De Sims 4 heeft ook samengewerkt met creator James Turner om vier nieuwe Moonwood Mill-kavels toe te voegen, waaronder de Wolf Bar waar Sims met de plaatselijke bewoners kunnen kletsen en het geheime ondergrondse pad kunnen ontdekken. Een andere kavel is de bibliotheek met zijn aardig versleten fitnessapparatuur en observatorium die meer dan alleen boeken bevat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)