“Lollipop Chainsaw keert terug”

Wat ik me nog herinner van het in 2012 verschenen zombiepretspel Lollipop Chainsaw is dat ik mijn linkervoet gebroken heb op het launch event nadat ik de ontwikkelaar had geïnterviewd en dan in ware GUNKstijl van de trap donderde, over een trap rolde en onzacht neerkwam…

En om het verhaal helemaal af te maken ben ik toen nog met de wagen vanuit het Hollandse Drenthe naar huis gereden om dan meteen naar de spoeddienst te gaan. Gevolg voet gebroken, zes weken gips en niet mee naar E3…

Maar bon, daar hebben jullie geen boodschap aan natuurlijk. Back on topic dus:

Yoshimi Yasuda, de voormalige CEO van Kadokawa Games (de toenmalige uitgever van Lollipop Chainsaw), heeft een nieuwe uitgever opgericht, namelijk Dragami Games.

Yasuda tweette: “Lollipop Chainsaw is terug door Dragami Games. Kijk er alsjeblieft naar uit.

Een remake of een sequel?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)