Komt er een remake van Crisis Core: Final Fantasy VII?

Het is nog steeds wachten op het tweede deel van de remake van Final Fantasy VII. Dat belet een leaker, genaamd The Snitch, echter niet om het bericht de wereld in te sturen dat ook Crisis Core: Final Fantasy VII een remake zou krijgen.

Zijn er dan twee Final Fantasy VII games vragen sommigen zich misschien af? Crisis Core, dat in 2007 exclusief verscheen op PSP, begint zeven jaar voor de gebeurtenissen van Final Fantasy VII, en veel personages uit dat spel spelen daarin ook een rol.

De belangrijkste personages Crisis Core komen echter uit SOLDIER (het privéleger van Shinra) of uit hun elitetak van agenten, de Turks.

Natuurlijk is het niet zeker, maar het klinkt wel opwindend.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)