Kijk vanavond om 19u00 naar de Overwatch 2 Showcase

Overwatch 2

Tijdens de Xbox + Bethesda Showcase werd aangekondigd dat Overwatch 2 op 4 oktober beschikbaar komt én free to play wordt.

Blizzard heeft uiteraard nog véél meer te vertellen over deze game en dat zullen ze vanavond om 19u00 doen in een speciale livestream.

Die is te volgen via het officiële YouTube– en Twitch-kanaal van Overwatch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.